Mėnesio archyvas: 2013 m. rugpjūčio mėn.

Mikroautobusų nuoma – kai reikia specifinės transporto priemonės

Kartais prireikia transporto priemonės, kurioje būtų galima sutalpinti daugiau žmonių nei telpa į lengvąjį automobilį: pavyzdžiui, jei švenčiamos įvairios šventės, ir reikia nuvežti svečius į tam tikrą vietą. Turbūt geriausias pasirinkimas tokiu atveju – mikroautobusų nuoma.

mikroautobusų nuomaMikroautobuso nuoma gana populiari švenčiant vestuves, jubiliejus, bernvakarius ar mergvakarius, tačiau kai kurie žmonės nuomojasi mikroautobusą ir keliaudami. Kai nuomojamasi ilgesniam laikui, paros nuomos kaina paprastai būna ženkliai mažesnė, kartais skiriasi net ir dvigubai.

Norint išsinuomoti mikroautobusą, pirmiausia reikėtų pervesti užstatą: jis paprastai būna ne didesnis nei penktadalis visos sumos. Jei dieną, kada planavote išsinuomoti mikroautobusą persigalvojate, ir nusprendžiate nesinuomoti, užstatas nėra grąžinamas.

Skaityti straipsnį “Mikroautobusų nuoma – kai reikia specifinės transporto priemonės” »

Pritaikytas darbui Asus X550C

Patogiam interneto naudojimui, bei reikalingam darbui biure geras pasirinkimas nusipirkti Asus X550C nešiojamąjį kompiuterį. Šis Asus kompiuteris naudoja dviejų branduolių Intel procesorių, kuris kompiuterio darbą paspartina, nestrigdo ir be jokių problemų gali atlikti keletą darbų vienu metu.

Asus X550C turi integruotą 1,8 Ghz vaizdo plokštę, kuri savo 15,6 įstrižainės matinio ekrano vaizdą pateikia gerą ir greitą, taipogi šiame nešiojamojo kompiuterio modelyje palaikoma aukštos kokybės HD raiškos vaizdas, taigi tiek darbas tiek laisvalaikis bus malonus jūsų akims prie naujojo Asus X550C nešiojamojo kompiuterio ekrano. Ekranas nereaguoja į saulės spindulius taigi su Asus X550C modeliu neturėsite tokių problemų kad nematote gerai vaizdo.

Kompiuteris pagamintas iš plastiko, nėra sunkus nesveria nei dviejų kilogramų, taigi patogu ir greita visada su savimi pasiimti Asus X550C modelį.

Skaityti straipsnį “Pritaikytas darbui Asus X550C” »

Projektorių nuoma – paprasčiau ir pigiau

Šiandien be projektoriaus gana sudėtinga įsivaizduoti įvairius mokymus ir seminarus. Tai – paprastas būdas sekti ir konspektuotis svarbią informaciją. Pirkti projektorių gana brangu, be to, nelabai patogu, jei neturite pastovios vietos, kurioje vyksta mokymai. Tokiu atveju idealiausias pasirinkimas – projektorių nuoma.

Projektorių nuomaKlausite, kur galima būtų išsinuomoti projektorių? Paprastai  tokias paslaugas teikia įmonės, kurių pagrindinė sritis – kompiuterių priežiūra ir įvairių priedų pardavimas bei nuoma.

Kiek gali kainuoti projektorių nuoma? Priklausomai nuo projektoriaus, projektorių nuoma gali kainuoti apie 50-100 lt, tuo tarpų jų kaina pirkti kainuoja tikrai nepigiai, todėl, jei projektoriaus prireikia retai, geriausia išeitis – nuoma.

Skaityti straipsnį “Projektorių nuoma – paprasčiau ir pigiau” »

Augintinio priežiūra

Niekas nepaneigs, kad žmogaus geriausias draugas yra šuo. Žinoma, tai tik posakis, juk nesvarbu šuo, katė ar kitas gyvūnėlis, daugelis iš mūsų labai prisiriša ir myli savo augintinį. Tačiau su gyvūnėliais privalome elgtis atsakingai bei tinkamai juos prižiūrėti. Taip kaip rūpinamės savo sveikata ir gerove, turime rūpintis ir savo gyvūnėlių. Juk jis kaip mažas vaikas, yra pažeidžiamas ir visiškai priklausomas nuo savo šeimininko. Liūdna, tačiau dažnai nutinka taip, kad augintinis yra reikalingas tol, kol yra sveikas, teikia kažkokią naudą ar pasitenkinimą, o jam susirgus ar pasenus išmetamas į gatvę. Todėl nepamirškite rūpintis savo gyvūnėliu, juk jis ištikimai myli bei pasitiki jumis.

vet klinikosNepamirškite, kad augintinio sveikatą, kaip ir žmogaus, reikia tikrinti reguliariai. Kiekvienam gyvūnėliui, nesvarbu ar tai bus šuo, katė, o gal žiurkėnas yra reikalinga medicinine priežiūra.  Šiuolaikinių technologijų dėka augintinio sveikatos tikrinimas yra gana paprastas ir greitas. Neretai vet klinikos savo klientus konsultuoja nemokamai, o tyrimų atsakymus teikia iš karto.

Skaityti straipsnį “Augintinio priežiūra” »

Automobilių sistemos

Visiems gerai suprantama, jog automobilio vairavimas yra milžiniška atsakomybė. Tik pagalvokite, jūs esate atsakingi ne tik už save bei vežamus keleivius, tačiau taip pat ir už kitus eismo dalyvius ir pėsčiuosius. Žinoma, tie kas dar nė karo nėra sukėlę avarijų gali sakyti, jog į tokias situacijas papuola tik neblaivūs ar išsiblaškę žmonės, o jiems taip niekada nenutiks. Visgi, nebūkite tokie tikri, nes nelaimės neretai įvyksta tada, kai to mažiausiai tikitės. Savaime suprantama, jog eismo įvykiai dažniausiai įvyksta tada, kai žmogaus dėmesys nėra sutelktas į tai, ką jis daro, t.y. vairavimą. Klausiate, kas turi tokį poveikį? Atsakymas paprastas, telefonas. Nors už kalbėjimą telefonu ir yra išrašomos baudos, didelė dalis vairuot0jų vis dar rizikuoja. O be reikalo, šiandieninė laisvų rankų įranga yra itin praktiška ir patogi naudoti, tad galite ją pritaikyti kiekviename automobilyje. Kalbant apie tai, kaip technologijos padeda vairuotojams, būtina pabrėžti parkavimo sistemos suteikiamą naudą. Taigi, jei norite sužinoti daugiau apie šiuos prietaisus, štai informacija, kuri jums tikrai pravers.

laisvu ranku irangaVisų pirma pradėkime nuo laisvų rankų įrangos. Galima drąsiai teigti, jog pastaroji yra naudinga kiekvienam vairuotojui. Pabandykite paskaičiuoti, kiek kartų per dieną jums tenka sulaukti skambučio būnant už vairo. Greičiausiai ne kartą ir ne du. Tokiais atvejais galite rizikuoti saugumu bei būti pastebėti policijos, kalbant telefonu, arba sustoti šalikelėje ir atsiliepti. Žinoma, pastarasis variantas nėra labai patogus, todėl laisvų rankų įranga yra tiesiog nepamainomas sprendimas. Pastaroji yra parduodama už prieinamą kainą bei gali atitikti kiekvieno vairuotojo poreikius. Norėdami išsirinkti jums tinkamą prekę, turite žinoti savo prioritetus bei sumą, kiek galite išleisti įrenginiui. Laisvų rankų įranga per pastaruosius keletą metų itin patobulėjo, tad kalbėti telefonu vairuojant yra ne tik patogu, tačiau ir saugu. Sistemos dirba taip, jog saugumas ir jūsų komfortas būtų pagrindiniai kriterijai.

Skaityti straipsnį “Automobilių sistemos” »

Apie nemokamus skelbimus internete

Prekyba atsirado kartu su civilizacijos atsiradimu. Tačiau ji išliko tokia pat svarbi ir šiais laikais. Tiek pirmykštės tiek dabartinės bendruomenės gyvavimo neįmanoma įsivaizduoti be prekybos. Tačiau bėgant amžiams prekyba tobulėjo, palaipsniui ėmė atsirasti vis naujų jos atmainų. Kalbant apie dabartinius laikus, galime didžiuotis, jog mūsų laikais atsirado elektroninė prekyba, apimanti pirkimą ir pardavimą elektroninėje erdvėje. Vieną iš elektroninės prekybos šakų yra skelbimai internete. Tai itin teigiamai visuomenės vertinama paslauga, pamažu išstumianti popierinius skelbimus dėl savo gausos.  

nemokami skelbimaiInternete egzistuoja dviejų rūšių skelbimai. Pirmoji rūšis yra mokami skelbimai. Tai reiškia, kad už skelbimo talpinimo funkcija turėsite sumokėti tam tikrą pinigų sumą. Šiuose svetainėse už papildomą mokestį jūsų skelbimas bus pateiktas didesnių šriftu, paryškinamas ir panašiai. Neretai tokiuose svetainėse reikia papildomai susimokėti norint sužinoti dominančio skelbimo duomenis, pavyzdžiui  skelbėjo adresą ar telefono numeri. Antroji rūšis yra nemokami skelbimai, kurie pastaruoju metu tampa vis populiaresni vartotojų tarpe. Kaip jau supratote iš pavadinimo už šių skelbimų talpinimą mokėti nereikia. Šių svetainių savininkų pagrindinis pajamų šaltinis yra jūsų ir kitų vartotojų apsilankymai svetainėje. Nemokami skelbimai teikia daug didesnį skelbimų kiekį, lyginant su mokamais, juose savo skelbimus gali talpinti visi norintys.

Skaityti straipsnį “Apie nemokamus skelbimus internete” »

Dokumentų saugojimas ir naikinimas

Bet kurio biuro darbuotojai kasdien susiduria su įvairiomis problemomis kurias sukelia optimalus dokumentų saugojimas ir dokumentų naikinimas. Dokumentai, nereikalingos jų kopijos, juodaraščiai paprastai yra išmetami į šiukšlių dėžę. Norint išsaugoti savo verslo paslaptis, kad jomis nepasinaudotų jūsų konkurentai, dokumentus reikia saugoti (dokumentų archyvavimas) arba naikinti.

Dokumentų naikiklis

Dokumentų saugojimasPaprasčiausias šios situacijos sprendimo būdas yra naudoti specializuotą dokumentų naikinimo techniką. Standartinis dokumentų naikiklis yra sudarytas iš konteinerio nuo 13l iki 300l talpos ir turi tam tikrus darbo parametrus.

  • Dokumentų naikiklis naikina dokumentus kurių plotis yra nuo 210 iki 450 milimetrų.
  • Dokumentų naikiklis vienu metu gali sunaikinti nuo 7 iki 85 lapų
  • Visi turi saugumo klases S1-S6

Pagal dokumentų naikinimo naudingumą dokumentų naikikliai yra skirstomi į nešiojamus, stacionarius naudojamus biuruose ir galingus pramoninius. Kai kurie dokumenų naikikliai taip pat gali naikinti kitus informacijos šaltinius pvz: Kompaktiniai diskai, Diskeliai, čekių knygelės, plastikinės kortelės ir pan. 

Skaityti straipsnį “Dokumentų saugojimas ir naikinimas” »

Aukščiausios kokybės hostingo paslaugos

Internetinės platybės įtraukia vis daugiau „internautų“, todėl visų internetinių svetainių tikslas yra „pritraukti“ kuo daugiau vartotojų pas save. Vieni griebiasi įvairiausių reklamų, kiti – vaizdinės medžiagos, tačiau patikimiausias būdas ne tik pritraukti, bet ir išlaikyti naują lankytoją yra kokybė. Priklausomai nuo pačios svetainės pobūdžio priklauso ir hostingo paslaugos. Tinkamai pasirinkti hostingo paslaugas galima tik tada, kai yra tiksliai žinoma, kas būsimai svetainei yra svarbu ir ko jai reikia.

hostingo-paslaugosNuo ko pradėti? Išsirinkite jums tinkamiausią hostingą! Yra net keletas variantų, kurie siūlo klientams skirtingas hostingo savybes, todėl toks detališkumas leidžia tiksliau patenkinti kiekvieno kliento lūkesčius. Kiekvienas klientas turi galimybę pasirinkti ne tik vietą diske, tačiau ir pralaidumą, todėl tiems, kieno poreikiai nesiekia didžiausių parametrų, yra galimybė nepermokėti ir mokėti tik už tiek, kiek jiems yra reikalinga. Skirtingi hostingo planai turi tik tam tikrus „fizinius“ skirtumus, tačiau kas liečia techninę pagalbą – visiems ji galioja ta pati. Hostingo paslaugos yra itin svarbios tiems, kurie negali pasigirti didele patirtimi ar profesionalumu šioje srityje, todėl specialistų priežiūra bei konsultacijos yra reikalingos. Taip pat kiekvienas hostingas yra aprūpinamas apsauga nuo virusų, bei sistemos ir pačios svetainės kopijomis, kas garantuoja ne tik saugumą, tačiau ir atsarginį planą bet kokio techninio gedimo atveju. Nepamirškite ir pačio serverio stebėjimo, ką atlieka tikrų profesionalų komanda, todėl jums nereikės dėl nieko jaudintis, viskas patikimose rankose.

Skaityti straipsnį “Aukščiausios kokybės hostingo paslaugos” »

Drabužiai internetu

Be rūbų neišsiverčia nei vienas žmogus. Jau nuo pat vaikystės mergaitės puošiamos suknelėmis, o berniukai kelnėmis. Laikui bėgant poreikiai didėja, merginos nori madingų suknelių, o kada tampa moterimis drabužiai moterims tampa neatsiejam dalis. Kiekviena trokšta atrodyti gražiai ir nepakartojamai. Vienos vaikšto po drabužius pardavinėjančias parduotuves, kitos naršo internete ieškodamos kažko nepaprasto. Drabužiai internetu gali būti išsigelbėjimas, kada rūbas reikalingas gana skubiai, o laiko daug nėra. Rūbus pardavinėjančios parduotuvės įprastai dirba iki ilgiausiai iki 22 val. Internete galite naršyti 24 val. per parą. Paprasčiau tariant, drabužiai internetu gali būti užsakomi bet kuriuo paros metu, žinoma pardavėjas jums nepristatys pageidaujamos prekės vidurnaktį, tačiau ją galėsite įdėti į internetinį prekių krepšelį. Artimiausiu metu pardavėjas pasirinktą daiktą pristatys jūsų pageidaujamu adresu. Tai gali būti jūsų namų arba darbovietės adresas. Yra galimybė gauti pageidaujamą drabužį bet kurioje norimoje vietoje. Svarbu nurodyti tikslų adresą (miestą, gatvę bei namo numerį).

Skaityti straipsnį “Drabužiai internetu” »

Metalinės konstrukcijos

Geležis yra vienas labiausiai naudojamų metalų,  jo vartojimas gamyboje yra iki 20 kartų didesnis nei kitų metalų. Taip yra dėl geležies teigiamų techninių savybių. Naudojant įvairius geležies apdorojimo būdus galima sukurti skirtingą šio metalo kietumą, patvarumą, atsparumą ir t.t. O tai leidžia geležies produktus panaudoti daugelyje sričių.

Metalinės konstrukcijosGeležis itin paplitusi gamyboje ne tik dėl savo teigiamų savybių. Juk tokių savybių turi nemažai metalų. Geležis pirmauja dėl savo santykinai lengvo ir greito išgavimo būdo, dėl to ji yra gana pigus metalas, lyginant su kitais.

Metalo apdirbimas yra gana sudėtingas, norint sukurti patvarius ir kokybiškus gaminius. Labai svarbu pasirinkti tinkamas medžiagas ir kruopščiai jas apdirbti. Viena palankiausiai vertinamų medžiagų iš kurių apdirbami metalo gaminiai yra plienas. Kalbant apie plieno sudėti, jo didžiąją dalį sudaro geležis, kuri yra sulydoma, kartu su anglimi. Kaip jau minėjau anksčiau geležis yra greitai ir pigiai išgaunamas metalas, o sumaišius jį su anglimi šis lydinys tampa itin tinkamas metalo apdirbime. Taigi, metalo apdirbimas pasitelkiant plieną leidžia sukurti pačias įvairiausias metalo konstrukcijas, kurios tarnauja ne viena dešimtmetį.

Skaityti straipsnį “Metalinės konstrukcijos” »