Mėnesio archyvas: 2014 m. gruodžio mėn.

Pažintys internetu: už ar prieš?

Antrosios pusės neturintys asmenys neretai susimąsto, kur gali būti užmezgamos pažintys, ir šiandien, kuomet laiko stoka yra viena didžiausių problemų, toks klausimas kankina tikrai nemažai žmonių. Norintys užmegzti pažintis kuo greičiau, neretai susimąsto apie internetines pažintis, taigi, kyla klausimas, kokie yra tokio susipažinimo būdo privalumai bei trūkumai?

pažintys interneteTenka pripažinti, kad vienas didžiausių privalumų yra tai, kad internetines pažintis galima užmegzti labai greitai: tereikia susikurti anketą tam tikroje pažinčių svetainėje, ir galite tikėtis, kad labai greitai sulauksite registruotų narių laiškų. Taip pat galite paieškas pradėti ir patys: galite pasirinkti pagrindinius kriterijus, koks turėtų būti asmuo, su kuriuo norėtumėte susipažinti, ir galite tikėtis, kad atrasite dėmesio vertų narių, su kuriais norėtumėte susipažinti.

Internetinės pažinčių svetainės leidžia išvengti prastų pasimatymų: su registruotais nariais jūs pirmiausia pabendrausite laiškais, o tuomet galėsite apsikeisti kontaktais bei susitarti dėl susitikimo. Šiek tiek pabendravę internetinėje erdvėje, jūs tikrai galėsite susidaryti tam tirą pirmą įspūdį, ir tai tikrai padės jums apsispręsti, ar pažintį norėtumėte perkelti į kitą erdvę.

Taip pat internetinėse pažinčių svetainėse galima susikurti savo nuotraukų galeriją, ir taip pat galėsite peržvelgti kitų narių nuotraukas: tai padės jums atsirinkti tokius narius, kurių išvaizda jums būtų patraukli, ir galėsite jiems parašyti laiškus.

Nors kartais toks susipažinimo būdas vertinamas gana skeptiškai, nes paprasčiausiai yra manoma, kad tokiu būdu pažinčių ieško tik tokie asmenys, kurie nesugeba susipažinti realybėje, tačiau tai tikrai nėra tiesa. Šiandien internetinės pažintys tampa vis populiaresnės, nes tai leidžia daug greičiau bei paprasčiau susipažinti, ir visai nesvarbu, kokia savaitės ar koks paros metas bebūtų, bet kokiu atveju tokiu būdu galite užmegzti pažintis.

Taigi, tenka pripažinti, kad tikrai nėra blogų būdų susipažinti, ir internetinės pažintys neretais atvejais gali puikiai pasiteisinti. Anketas susikūrę asmenys tikrai kažko ieško, tad užkalbinę patikusį asmenį tikrai neliksite kvailio vietoje. Pažintis galėsite užmegzti bet kada, kada tik būsite tam nusiteikę, ir pabendravę laiškais galėsite susitarti dėl susitikimo, ir internetinė pažintis bus perkelta į kitą, realią erdvę.